זקוקה לעזרה..

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/10/2016 | 05:38 | מאת: רעות

היי, אני בת 28... אמא שלי נפטרה לפני חודש ושבוע מסרטן השד, מאז שהיא נפטרה אני מדמיינת אותה קוראת לי, אני שומעת אותה לפחות פעם ביומיים, כשאני ערנית אני אומרת לעצמי שאני מדמיינת וממשיכה בעיסוקיי.. אתמול בשבת בצהריים ישנתי ושוב שמעתי אותה קוראת לי והקול שלה העיר אותי ולקח לי זמן להבין שזה לא אמיתי... לכאורה הייתי צריכה להבין ישר שזה דמיון, כי היא כבר לא נמצאת... דבר נוסף שקורה לי, אני קמה בבוקר ולוקח לי כמה זמן להבין איפה אני נמצאת ואיזה יום היום, או היום יום חל שצריך לקום לעבודה או יום שבת וכדו'. ואנחנו שומרים שבת... כלומר אני אמורה לזכור לפחות שאתמול בערב לא עשינו קידוש וצפינו בטלויזיה ולכן לא שבת... בזמן האחרון לוקח לי הרבה זמן להתמצא... בעבר זה לא היה לי וזה קצת מדאיג אותי. אני בחורה משכילה והייתי נורמטיבית עד עכשיו.. יש כאן בעיה או זה טבעי לאור מה שעברתי? מודה לך

לרעות שלום, אנא לכי לרופאך להבדק. יתכן שהכל בטוי ללחצים שעברת, אך יתכן שמצטרפים גורמים נוספים שמחייבים זהוי וטיפול. כדאי לברר, עדיף מוקדם על מאוחר. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים