שאיפת אדי צבע

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

06/10/2016 | 03:55 | מאת: יוני

היי רציתי לשאול לגבי הסיכונים שבשאיפת אדי צבע אקרילי (על בסיס מים) אני וחבר צבענו את כל הדירה שלנו ושהינו במהלך העבודות כ17 שעות רצופות באזור הצביעה, אמנם הדלקנו מזגנים אבל כמעט כל החלונות חוץ מאחד היו סגורים..... רק עכשיו אני לומד על הסיכונים שבשאיפת האדים, אמנם בגלל שזה צבע אקרילי הסיכונים פחותים מצבעים אחרים אך עדיין, האם אני יכול לצפות לסיבוכים ולבעיות נוירולוגיות כתוצאה מהחשיפה הארוכה אך החד פעמית הזו? קצת כאב לי הראש כשיצאתי מהדירה... לא יודע אם זה מעיד על סיבוכים עתידיים... תודה מראש, יוני

ליוני שלום, עדיף לא לעשות זאת. בדיעבד - תקוה שלא תהיינה תוצאות מאוחרות. המשך בחייך. בברכת בריאות. כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים