סיטי ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

05/10/2016 | 22:19 | מאת: שוש

עשיתי סיטי ראש היום ותשובות של רדיולוג עוד לפחות שלוש שבועות בגלל החגים. האם יש טעם ללכת לנוירלוג לפני פענוח הרדיולוג? הוא יידע לקרוא את זה? או עדיף לדחות את הנוירולוג?

06/10/2016 | 23:03 | מאת: שוש

מאז הסיטי אני מרגישה כאב ראש חזק. הרגשה של פטישים ודקירות בצד ימין של הראש. סביר?

לשוש שלום, הרי איננו יודעים מה ה-CT מראה, או אם בטוח להמתין שלושה שבועות לתוצאותיו. התפתח לך כאב ראש חדש, ואין דרך לדעת את סיבתו על ידי התכתבות בינינו. הדבר הבטוח הוא להגיע להבדק בחדר מיון הקרוב למקום מגורייך, כשבידך הדיסק של ה-CT שעברת. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים