תנועה ריטמיות יד ימין וקושי בהליכה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

18/07/2011 | 14:48 | מאת: ברי

שלום רב, ברצוני לשאול אצבעות יד ימין מתקווצות (ננעלות) וקושי רב בהליכה. אושפזתי יומיים ושחררו אותי לביתי כשאני באותו המצב. אציין ושחוויתי חויה דומה לפני כ-10 שנים. וכמו כן שאני אפילפסית. מה אתה מייעץ לי לעשות כדי שזה יעבור. אני כמעט שבועיים וחצי בבית וללא שינוי. אשמח לקבל תשובה בהקדם, אני חסרת אונים לגבי מצבי תודה

18/07/2011 | 17:22 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

ברי, שלום לא ניתן לאבחן את המצב בלי לבדוק, בלי לקבל סיכום אשפוז, בלי לדעת תרופות קבועות. כדאי לך לפנות בהקדם האפשרי לנוירולוג.

21/07/2011 | 00:17 | מאת: ברי

תודה על תשובתך, ידוע לי שאני חייבת להגיע לנירולוג הצלחתי למצוא 2 רופאים שטיפלו בי בעבר, אך התורים הם לעוד חודשיים המתנה. אשמח אם תוכל להמליץ לי על נירולוג מומחה לבעיה שלי תודה

30/07/2011 | 23:41 | מאת: ברי

דר' בוריס שיכמן שלום! במשך מס' שנים אני לוקחת כדורי למיקטל 300 mg, אבא שלי נשא הנטינטון ואני הגשתי בקשה ליעוץ גנטי. האם יכול להיות קשר בין הדברים? הציעו לי לעשות זריקות בוטוקס ?? הנושא די מדאיג עדין אין לאן להתקדם עם מצבי, אודה לתשובתך תודה

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים