מיואשת

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

22/09/2016 | 18:24 | מאת: אור

שלום רב. בשלוש שנים יש לי תחושות שבאות והולכות. אני סובלת מורטיגו, כאבים בבית החזה, כאבי שרירים ,עייפות, נימול תחושת שירפה ודקירות בידיים וברגליים. בחודשיים האחרונים קרה לי משהו גם בעיניים. יש לי דקירות בעין אחת מידי פעם. אני לא רואה טוב לרחוק ומקרוב אני רואה גם מטושטש וגם נמרח רופא העיניים לא ידע לעזור לי ושלח אותי לנוירואופטלמולוג. עשיתי emg ואשמח לדעת מה הוא אומר. emg study showed mild chronic radiculopathy c7-t1 bilatterally. the rest of the muscles were normel תודה מראש.

לאור שלום, ללא קשר לשאר קשייך - אם ראיתך השתנתה ולרופא העיניים אין מענה -- פני להשלמת הברור באשפוז. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים