כאבים באזור הכתף השמאלית

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/09/2016 | 01:50 | מאת: שגיב

לפניי יומיים בערך ישבתי עם מאוורר טורבו שהיה מכוון עליי, די קרוב, והמזגן בחדר ליד היה פועל והגיע לחדר שלי(כן, טיפשי מאוד אבל בחדר שלי מאוד מאוד חם בלי מזגן ומאוורר). פתאום התחלתי להרגיש כאבים בחלק השמאלי והעליון של החזה(מעל הלב, ליד עצם הבריח ובאזור הכתף), הכאב "טייל" בין קצת מתחת לעצם הבריח(מעל הפטמה)לחלק השמאלי של הצוואר ובאזור העצם העליונה מתחת לגרון ובאזור הכתף. כרגע כואב לי בכתף בצורה רנדומלית, כאבים מציקים ביותר. כשזה לא כואב מעצמו זה כואב אם אני נושם עמוק. לפעמים כשאני שוכב הכאב עובר אל מתחת לכתף וליד הפטמה(לא בפטמה עצמה, פשוט האזור הזה ליד עצם הבריח. אין כאב כשאני לוחץ באזור הזה או באזור של הכתף, לפעמים כשאני ישן עם הכרית ומפעיל לחץ על האזור הכאב סוג של נעלם\מפסיק לקצת זמן.

בברכת בריאות, כרמל ערמון

20/09/2016 | 22:16 | מאת: שגיב

תודה רבה על התשובה המהירה. במידה וזה לא מקור לבבי זה יכול להיות משהו אחר מסוכן ? ובמידה וזה כן מקור לבבי מה הן האפשרויות ? אני נער בן 18, בלי בעיות לב קודמות או בכללי בלי בעיות לב בהיסטוריה המשפחתית. כרגע הכאב נרגע, הרבה יותר חלש גם כשאני נושם(צריך לנשום עכשיו ממש עמוק כדי להרגיש אותו וגם אז הוא עמום). אני אלך לחדר מיון בכל מקרה, אני רק רוצה לדעת מהן האפשרויות לגורמים לכאב הזה.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים