EMG

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

13/09/2016 | 17:39 | מאת: גל123

שלום, אשמח אם תוכל לסייע. לפני כשנתיים הרגשתי קפיצות בשרירים, כל הבדיקות שעשיתי יצאו תקינות (גם EMG). הקפיצות חזרו לפני כחודש, ובאותו זמן חזרתי גם לפעילות גופנית. לפני כשבוע ביצעתי בדיקת דם ותוצאות cpk יצאו גבוהות -4000. כמה ימים לאחר מכן ביצעתי שוב בדיקת דם והערכים ירדו ל300. באותו יום ביצעתי גם בדיקת EMG שיצאה לא חד משמעית. כרגע הרופא הפנה אותי לבדיקות נוספות אבל אני בחרדות גדולות. האם הירידה בערכי הCPK מצביעות על משהו? האם תוצאות הEMG יכולות להראות על בעיה בגלל הכושר שעשיתי? מה לדעתך צריכים להיות הצעדים הבאים? תודה.

לגל שלום, אינני חושב שיש בממצאים כדי לעורר חשש. השלימי את הבדיקות והפגשי עם הנוירולוג שיזם אותן. אם תשארנה שאלות, אשמח לסייע לך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים