שאלה לגבי תוצאת סיטי מוח

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

07/09/2016 | 16:42 | מאת: רעיה

שלום.אשמח אם תוכל להסביר לי מה משמעות תוצאת הבדיקה של סיטי מוח שעשיתי לאחר הנפילה וחבלת ראש. תוצאת הבדיקה: הרחבה גלובלית של חללי csf קלה ,משנית כנראה של דילדול פרנחימה. ללא סימני לחץ . רקע: בת 84.עברה עיאועיים מוחיים חוזרים,סובלת מפרפור פרזדורים כרוני. אני מודאגת מאוד. אשמח אם תוכל להסביר לי מה המשמעות ועד כמה זה מסוכן. המנתי תור לנוירולוג לעוד כשבועיים. תודה

לרעיה שלום, נשאל ונענה בעבר פענוח תוצאת בדיקה צריכה להעשות פנים אל פנים, או על ידי מי שהזמין את הבדיקה או על ידי יועץ מתאים. הביאי דיסק עם הבדיקה. נסי להקדים את התור. בברכה, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים