התכווצויות בעיקבות טיפולים המטואונקולוגים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

06/09/2016 | 09:52 | מאת: אמונה jhv

אני ברמיסיה ממיאלומה נפוצה. בעקבות הטיפולים השונים שקיבלתי הפיען לי התכווצויות באזורים שונים בגוף. בבטן בגב ועוד. ההתכווצויות מכאיבות מאד ממש מנטרלות. לאחרונה ההמטולוגית החלה לטפל בסימפטום בעזרת קלונקס.יש הטבה אולם התרופה מאד מרדימה.אני לוקחת 0.75 מ"ג ביום בינתיים. 0.5 בלילה ן 0.25 בבוקר אודה מאד לרופא על חוות דעתו בנידון. האם יש תרופה חילופית יעילה יותר

לאמונה שלום רב, התשובה תלויה בסוג ההתכווצויות. יתכן שיש אלטרנטיבות מרדימות פחות. אם תחליטי לנסות - תדעי. התיעצי עם נוירולוג, יעוץ פרטני. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים