לחץ בחלק אחורי תחתון של הראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

05/09/2016 | 05:58 | מאת: ישראל

שלום רב בני בן 18 החל לאחרונה לסבול מלחץ בחלק אחורי תחתון של הראש, אין זמנים קבועים או שעות קבועות, מעין הבזק שבא ומיד חולף, בחלקו לא מורגש, בחלקו ממש מורגש ובחלקו ממש כואב. פשוט בא והולך ללא קשר לפעילות אותה מבצעים יכול לקרות בנסיעה ברכבת או סתם בבית. מעבר להתייעצות פרטנית מול רופא בקופה, מה דעתך ? תודה

כי אין זה נכון להכנס למגילת ספקולציות בלי לראיין ולבדוק את בנך ישירות. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים