נימול בצד ימין של הגוף

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/07/2016 | 10:54 | מאת: מעיין

שלום אני בת 35 סובלת בחודשיים האחרונים מנימול בצד ימין של הגוף בעיקר בפנים , בדיקה נירולוגית תקינה , לפני שלוש שנים נערך בירור מקיף למקרה דומה שכלל MRI מוח ובדיקות קרישיות שיצאו תקינות .נשלחתי לבדיקת EMG ידיים ורגליים שאותה עדיין לא ביצעתי . הנירולוג שבדק אותי טוען שאין צורך בMRI נוסף והתופעה תחלוף מעצמה אך התופעה מציקה ומתמשכת מה עליי לעשות ?

למעיין שלום, אם אינך שלמה עם המלצות הנוירולוג הנוכחי, את יכולה או לשוב ולשוחח אתו על חששותיך, או להתיעץ עם נוירולוג נוסף. אם את בוחרת לעשות זאת, הביאי אתך את תוצאות בדיקותייך ואת דימות ה- MRI על דיסק. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים