סי אם טי - מעקב ותסמינים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

16/07/2016 | 21:02 | מאת: פלוני

שלום פרופסור, שאלה בנוגע לcmt 1a - אני מאובחן מאז הילדות עם CMT (בן 27 כיום) אני לא מרגיש בתסמינים בחיי היום-יום מלבד קשת גבוהה. רציתי לשאול אם אני אמור להיות במעקב נוירולוגי, ואם כן - כל כמה זמן עליי להבדק? התחלתי לאחרונה להרגיש הרדמות שבאה והולכת בכף היד וכאבים שבאים והולכים בזרוע - אני מייחס את ההרגשה למצבי לחץ שאני עובר בתקופה האחרונה ועבודה משרדית אבל האם לדעתך זו סיבה לגשת לבדיקה? אפשרות להחמרה בבעיה?

לפלוני שלום, אם יש לך תסמינים חדשים, כדאי שתבדק על ידי נוירולוג. באשר לאבחנתך עם CMT_1A -- בטוי הגן משתנה מאדם לאדם. כדאי שתגיע לבדיקה נוירולוגית אחת כבוגר לשם הערכת מצבך וקבלת המלצות פרטניות כיצד יש לנהוג, ומה המעקב הרצוי. בברכת בריאות, כרמל ערמון

17/07/2016 | 19:33 | מאת: פלוני

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים