פסיקולציות/עייפות/ רגל קופצת לבד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

06/07/2016 | 10:27 | מאת: אור

אהלן דוקטור, אני סובל מפסיקלוציות בכל הגוף , עייפות למרות שאני יושן 7-8 שעות וקפיצות ברגליים בזמן שאני יושב מול המחשב וגם בזמן השינה שאני מתחיל כבר להרדם אז הרגל קופצת חשוב לציין שאין לזה זמנים ברורים זה יכול להיות פעם בשעה ופעם ב20 דקות עשיתי EMG - הכל תקין עשיתי CPK יצא -125 VITAMIN B12 תקין בלוטת התריס - תקין עכשיו מה שלא תקין זה כולסטרול שלי שהוא 215 והנורמה היא 120 עד 200 כולסטרול 140= LDL שזה מעל הנורמה שהיא 60 עד 130 וזרחן 5.30 PHOSPHORUS שהנורמה היא 2.50-4.60 רציתי לדעת אם לכל זה יש קשר למה שנאני חווה כבר 4 חודשים חשוב לציין דוקטור שאני לא סובל מדכאון ולא מסטרס שזה מה שכל הרופאים אומרים לי כדי לנפנף אותי אז אשמח לשמוע את דעתך תודה

לאור שלום רב, יעוץ פרטני מחייב בדיקת רופא ושיחה פנים אל פנים. אשמח לסייע לך עוד השבוע במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים