חשד למיסטיניה אחרי פציאליס

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

05/07/2016 | 20:32 | מאת: Noor

שלום אני בת 33, כבר כמעט שנה אני סובלת משינויים בצורת העין החיצונית לאחר מאמץ או עייפות ( העין נסגרת ונהיית יותר קטנה בגודלה , ללא שינוי באישונים ) . הייתי אצל רופא עיניים והוא אמר כי מקור הבעיה לא בעין ! לפני חודשיים עברתי פציאליס בצד שמאל הפנו אותי לעשות כל מיני בדיקות במטרה לשלול חשד למיסטניה כי בזמן מנוחה הפנים רגועות ונראות סימטריות אבל לאחר מאמץ רואים שינוי בפנים ( העין נהיית קטנה והפה נוטה להיות קצת הצידה ) . ממצאי הבדיקות : - בדיקת אצטילון - תקינה פחות מ 0.1 - EMG s.f לא תקין 60% תקין הוסבר לי שהבדיקה לא היתה מאה אחוז תקינה כי לא מזמן עברתי פציאליס . ראוי לציין כי בזמן הבדיקה הנ"ל עין שמאל כמעט נסגרה ונהייתה קטנה מאוד ! לאחרונה אני מרגישה עייפות רבה גם ממאמץ מיזערי כל דבר מעייף אותי ומרגישה צורך לישון כל הזמן , דבר המפריע לי ולתפקודי היום יומי ! אני פונה אליכם לקבל אולי הסבר או לכוון אותי לעשות בדיקות רלוונטיות למצב שלי .

ל- NOOR שלום וברכה, את מתארת מצב מורכב מאד, שטיבו איננו ברור. אין דרך ליעץ מעל דפי מדור-מידע. טוב תעשי אם תפני ליעוץ נוירולוגי פרטני, אליו תביאי את תוצאות כל בדיקותייך. אשמח לעזור לך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים