חשוב לי לקבל תשובה במהרה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

05/07/2016 | 14:11 | מאת: ר.

שלום דר, אני סובלת מסחרחורת וחוסר יציבות 5 שנים מאז שנפטר אבי בפתאומיות. אני בת 51. בחודש האחרון עברתי בדיקת MRI מוח באופן פרטי מכיוון שאני חוששת שיש לי משהו בראש. להלן התוצאות: הבדיקה תת אופטימלית בגלל תזוזות מרובות. נעשה בסדרות משוקללות SWI' DWI' FLAIR T2 T1. אין עדות להאדרה אחרי הזרקת גדוליניום. אין עדות לתהליך תופס מקום או אוטם. לסיכום: בגדר התקין בהסתייגות שקיימות תזוזות רבות. האם אני יכולה להיות רגועה שאם היה משהו חריג היו רואים?

לר. שלום, אי אפשר לענות על שאלתך בלי לראות את הדימות באופן ישיר, כדי לדעת מה ניתן להסיק ממנה ומה לא ניתן להסיק ממנה, ואם צריך לחזור עליה בתנאים משופרים של אי-תנועה במהלכה. בנוסף, את ודאי היית רוצה לברר מה פשר תסמינייך והאם אפשר להתגבר עליהם. כל זאת מחייב יעוץ פרטני. אשמח לעזור לך בהקדם במרפאתי 077-777-9222, אפילו במהרה, השבוע. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים