לחץ נוראי בראש בצד שמאל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

30/06/2016 | 18:29 | מאת: דניאלה

שלום, אני בת 30 סובלת כבר כמעט חודש מלחץ חזק שמופיע בראש (רק בצד שמאל) הכאב לא מופיע ברצף ויש ימים שאין כאב בכלל, אבל התופעה לא נעלמת. זה קורה בזמן הזזת הראש לצד או פתאום מעין לחץ כאב נוראי לכמה שניות ועוזב אותי ושוב פעם חוזר.... מה יכולה להיות התופעה? תודה רבה

לדניאלה שלום, קיימות מספר אפשרויות שיכולות לגרום למה שאת מתארת, מן הקלות (רגישות כזאת או אחרת של עצבי הפנים) לחמורות (מערבות כלשהי של כלי הדם אל המוח או ממנו) או החמורות יותר. ככלל -- הופעה של כאב ראש חדש מחייבת התיעצות רפואית, רצוי עם נוירולוג, בהקדם, כדי להתיחס למכלול האפשרויות, לברר מה הנכונה, ולמנוע החמרה. אשמח לעזור לך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים