בדיקת tcd

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

21/06/2016 | 16:31 | מאת: אביטל

שלום רב ... לפני 3 חודשים בעלי באמצע הלילה חוסר תחושה בכל צד שמאל של גופו... היו לו עקצוצים בעין והרגיש שהיד והרגל שלו נרדמות ולא הרגיש אותם... טהיה קשה לו ללכת... היה בבית חולים עשו סיטי mri.. יצאו תקינות.. באולטרסאונד של הלב יצא שחדר אחד מוגדל בלב.. ובבדיקת tcd עם הזרקת בועות יצא שבשעת מאמץ נכנסו לו בועות למוח... אמרו לנו את זה ולא הסבירו לנו מה המשמעות של הבועות הללו?? בעלי עד היום יש לו התקפים שפתאום הוא מרגיש במעומעם את הפנים שלו בצד שמאל או פתאום לא מרגיש טוב... רציתי לדעת מה המשמעות של הבועות שנכנסו למוח בשעת מאמץ??? תודה רבה

21/06/2016 | 16:32 | מאת: אביטל

שחכתי לציין שבעלי בחור צעיר בגיל 31

לאביטל שלום, פני לרופא המשפחה שלך ובקשי שיפנה אותך ליעוץ נוירולוגי. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים