כתב ואותיות שהולכות ויורדות או עלות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

19/06/2016 | 22:56 | מאת: יחיאל

לפני כשנה בצעתי תיקון דלף עקב מום מולד.לפני כמספר חודשים החלו להופיע לי מיגרנות קשות .סחרחורות. אוארה .וכן בעת קריאה אני רואה כי האותיות הולכות וירדות מטה. תמונות טלויזיה עצמים .הכל תקין וישר. כל הבדיקות בוצעו כולל סיטי mri ראייה. לחץ דם תת עיניי . ממה זה יכול לנבוע. ממש מדאיג אותי. אקו לב תקין והולטר גם בדיקות דם תקינות כולל b12 ופולית . בבקשה מחכה לתשובה

ליחיאל שלום, הדרך לברר את בעייתך היא דרך יעוץ פרטני, לברר מה הסיבה להופעת המיגרנות, מה פשר בעיית האותיות בזמן קריאה, ומה צריך לעשות כדי לפתור. אשמח לסייע לך במרפאתי 077-777-9222, או תוכל לבקש הפניה לנוירולוג במסגרת קופת החולים שלך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים