בדיקת Magnetic resonance neurography

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

19/06/2016 | 17:43 | מאת: ישי

היי יש לי חשד שאני סובל מפריפורמיס סינדרום עקב כאבים סיאטים ושלילה של גורם מעמוד השדרה. משיטוט באינטרנט גיליתי שיש בדיקה בשם Magnetic resonance neurography (MRN) שהיא מודיפקציה של MRI שמאוד עוזרת לאבחן היכן ומה נלחץ בעצב הסכיאטי. איפה אפשר לעשות את הבדיקה הזאת בארץ?

לישי שלום, בדוק בבית חולים אוניברסיטאי קרוב למקום מגוריך. באסה"ר עושים MRN, אבל רק ל- Brachial plexus או Lumbosacral plexus. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים