תוצאת סיטי ראש מדאיגה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

16/06/2016 | 22:14 | מאת: ישראל

שלום. השבוע בעקבות תאונת עבודה שכללה חבטה חזקה בראש (שער כניסה לחניון היכה בי בראש) עברתי סיטי ראש שמימצאיו קצת מדאיגים בזו הלשון: "הסתיידות גסה בקוטר 1 סמ בפונס - מלפורמציה וסקולרית מסויידת? אחר?? להמשך ייעוץ נוירולוגי". שוחררתי עם המלצה לעבור MRI ראש וכבר יש לי תור מזורז לייעוץ שכזה. אשמח לשמוע מכם באופן כללי מה החשדות האלה בכלל אומרות, מה הסיכונים ומה דרכי הטיפול. תודה

לישראל שלום, אשמח לסייע לך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים