רעידות בשיניים ותחושה כללית לא טובה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

16/06/2016 | 21:35 | מאת: מודאג

שלום לפרופסור ערמון אני מזה מספר שבועות סובל מרעד בשניים, לא רעד חזק של שיניים נוקשות בחוזקה כמו שקר אבל רעידות יחסית מהירות שנמשכות רוב שעות היום. כשאני הולך זה יותר חזק כאילו בכל צעד אין לגוף בולם זעזועים והשיניים נוקשות זו בזו בעוצמה. בימים האחרונים גם השרירים של הרגליים מרגישים מכווצים בעיקר בזמן הליכה כאילו עוד רגע הרגל תשאר ישרה ולא תתכווץ כמו שצריך להליכה. הידיים גם טיפה נוקשות, אם אני מחזיק משהו הם מתאמצות בקלות. אבל אני הולך וממשיך לבצע את כל הפעילויות כרגיל. כל זה מגיע אחרי שנה של שבמהלכה היו תקופות לא קצרות שלא הרגשתי טוב אבל יותר בהקשרים של נשימות ומערכת העיכול. אבל לא נמצא שם דבר ודווקא נראה שהדברים משתפרים מבחינה בריאותית. עד זה הגיע. אני גר בחו"ל ואנסה בשלב כלשהו להגיע לנוירולוג אבל זה יכול לקחת כמה שבועות. הייתי שמח לדעת בינתיים מה זה יכול להיות?

למודאג שלום, אם מצבך הולך ומחמיר עליך להבדק בהקדם. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים