תחושת שריפה ברגל ימין

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

15/06/2016 | 18:41 | מאת: אלי

שלום.מזה מס' חודשים יש לי תחושת שריפה וכאילו חום ברגל ימין.לא בכף הרגל אלא ממתחת לברך ועד לירך למעלה.עברתי לפני כחודשיים ניתוח עמוד שדרה צווארי בהצלחה כולל קיבוע לאחר מילואפטיה צווארית וקיבוע c4-c7.תחושת השריפה היתה גם לפני הניתוח.אמרו לי שהניתוח מונע הדרדרות אך לא פותר את הבעיה.השאלה אם בכלל זה קשור .עשיתי בדיקות דם כולל מגנזיום וברזל ויצא תקין.דופלר רגליים תקין.מה ניתן לעשות ? חלק אמרו לי אולי כאב נוירופטי אבל אין לי תשובה ממה זה נובע.אודה לתשובתך

לאלי שלום, שאלתך מורכבת, ואין אפשרות להשיב בלי לראותך, לבדקך, ולעבור על רשומות העבר ובדיקות הדימות. אשמח לעזור לך במרפאתי. 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים