ניקור מותני

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

14/06/2016 | 19:57 | מאת: מעין

ניקור מותני זה מאוד כואב לפי מה שמספרים... מה עושים כדי להקל על הכאב? גם אם זה ייעשה בהרדמה מקומית זה מפחיד אותי כי ההרדמה עצמה תכאב... יודעת שהכרחי ואין ברירה.. בת 18.

14/06/2016 | 23:09 | מאת: חסוי

היי מעין, אני לאחר ניקור מותני, את יכולה להיות רגועה, גם אני פחדתי בהתחלה. ההרדמה המקומית לא נעימה, והתחושה ממש לכמה שניות. לאחר מכן, לא מרגישים דבר. חשוב להקשיב להוראות של הרופא לאחר הבדיקה. בהצלחה ורפואה שלמה.

14/06/2016 | 23:42 | מאת: מעין

קראתי שכל הבדיקה לוקחת חצי שעה.. איך מצליחים לא לזוז חצי שעה? ומה יקרה אם בטעות אזוז? ובאמת לא הרגשת את הניקור עצמו?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים