כאבי ראש ותיק בעין

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

10/06/2016 | 01:03 | מאת: אמי

שלום, אני בת 29,מעשנת,יש לי כאבי ראש כבר שבועיים בצד ימין,תחושה של סיכה בראש למלה,היה לי לפני שבוע הרפס בגוף,אחרי נטילת כדורים אנטידלקתיים עבר,אין חום,יש אלרגיה.הייתי אצל אף אוזן גרום אמר אין שום בעיה.לפני כמה ימים כאבי ראש מלווים בתיק בעין צד ימין.איזה בדיקות אתה ממליץ לי לעשות?

לאמי שלום, אם הסימנים נמשכים או מחמירים -- פני לבדיקה דחופה דרך חדר מיון. אם לאו - פני במסלול המרפאתי הרגיל. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים