שאלה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/06/2016 | 08:38 | מאת: עדי

רופא המשפחה שלח אותי לנוירולוג לפני חודשיים מכיוון שאני מרגישה חולשה ביד, היו כמה פעמים של איבוד ראיה וכמעט עילפון (בדיקות דם תקינות). טרם הלכתי. ומכיוון ששמתי לב שהחמירה לי פזילה (שעד עכשיו היתה מאוד קלה ולא מורגשת), אתמול רופא העיניים הפנה אותי לנוירולוג. רציתי לשאול אם נניח שיש לי בעיה נוירולוגית האם רוב הסיכויים שיהיה טיפול? ממה שאני קוראת בגוגל הבעיות הן לא קלות ולא תמיד יש טיפול. כך שאולי אני מעדיפה לא לדעת שיש לי בעיה כדי לא לשקוע בזה. האם הפזילה באמת מבטאת בעיה נוירולוגית? תודה

09/06/2016 | 08:40 | מאת: עדי

לעד שלום. הצטברות ממצאים נוירולוגיים מחייבת בדיקה דחופה. לרוב המחלות הנוירולוגיות יש טיפולים מועילים. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים