שאלה די דחופה לאחר ניקור מותני

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

05/06/2016 | 20:24 | מאת: SPINE

שלום פרופסור כרמל. ביום שלישי האחרון, ביצעתי ניקור מותני באסף הרופא. לאחר הניקור, התחלתי להרגיש תחושה של ויברציות, תחושה המומה ותחושה של צניחת הלחי השמאלית. ביום שבת האחרון, החלק העליון בצד שמאל של הגב, נתפס לי משום סיבה, והייתי די מוגבל בתנועה, התחושה חלפה יום למחרת. נכון לעכשיו אני סובל מהרגשה לא נעימה בפנים, כמו שתיארתי לעיל, ומכאב של לחץ בחלק האחורי של הראש אשר לא חולף. אשמח לקבל תשובה ממך.

ל- SPINE שלום, אני מקוה שמצבך השתפר מאז הצגת את שאלתך, וחזר להיות תקין. ככלל -- שאלות כשלך יש להציג ישירות לצוות שבצע את הניקור המתני, ובמקרה של הופעת סימנים נוירולוגיים חדשים יש לפנות לחדר המיון. אם לא שבת לקו הבריאות, אנא שוב ופנה לחדר מיון כדי להבדק. בברכת בריאות, כרמל ערמון

08/06/2016 | 23:41 | מאת: SPINE

תודה רבה פרופסור. פניתי יום למחרת לרופא המשפחה שלי, הוא אמר לי שזה בסדר ואין לי כלום, למרות שהתופעות לא השתנו מאז.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים