שאלה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

05/06/2016 | 15:44 | מאת: גל

שלום האם אחרי 4 וקצת שנים של קפיצות שרירים ובדיקות אצל רופאים נירולגים תקינים ברוך השם ובדיקות אי אם גי תקינות ברוך ברוך השם תקינות אפשר להיות רגוע שזה שפיר למה זה דבר שהורג את החיים ופחד תמידי

לגל שלום, תצטרך להחליט מה יעביר לך את הפחד, ואז לפעול בהתאם. קיימת אבחנה של Benign fasciculations. כשמה כן היא. לא אוכל לקבוע שזאת אבחנתך בלי לראותך ולבדקך. אשמח לסייע לך במרפאתי.077-777-9222 בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים