כאבי ראש וסחרחורות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

31/05/2016 | 03:27 | מאת: אביטל

שלום פרופ, אני סובלת מכאבי ראש צוואר וסחרחורות בעקבות חבלת ראש. הופניתי ל MRI עמוד שדרה צווארי ובפענוח נרשם כי יש בלטי דיסק קלים. הרופא הפנה אותי גם ל MRI מוח רגיל. כאשר התקשרתי לקבוע את התור לבדיקה בבית החולים, הנציג במכון שאל אותי האם רשום בהפניה שצריך לבדוק גם את האוזניים(הסביר שנדרש מכשיר MRI שונה לבדיקה הכוללת גם את האוזניים). אני יודעת שיש קשר בין אוזניים לסחרחורות אך הרופא בהפניה רשם רק מוח. האם MRI מוח רגיל כולל גם את האוזניים או שעל הרופא לציין בהפניה שנדרשת סריקה גם של האוזניים? תודה מראש, אביטל

לאביטל שלום, אם רוצים מיקוד לאזניים צריך לציין זאת. אם הרופא אינו חושב שצריך מיקוד לאזניים אז אינו צריך לבקש התמקדות באזניים. כדאי לשאול אותו. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים