פציליאס כאבים מתחת לאוזן

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

28/05/2016 | 23:20 | מאת: אילת

ליפני חודש אובחן אצלי בלס פלסי שהתחיל מכאבים מתחת לאוזן השמאלית ובהדרגה גרם לשיתוק בחצי פנים, לא הצלחתי לסגור את העין, הפה התעקם, לא היתה לי תחושת טעם. הנאורולוג נתן לי סטרואידים וטיפות עניים. לאחר שבועיים התחלתי להרגיש יותר טוב, הפנים חזרו לעצמם. כבר כמה ימים אני שוב מרגישה כאבים מתחת לאוזן שהולכים ומתגברים. האם זה יתכן שיחזרו כאבים או שאני צריכה לראות רופא א.א.ג / נאורולוג?

לאילת שלום, פני בדחיפות להבדק, שמא יש התעוררות חדשה של התהליך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

31/05/2016 | 22:03 | מאת: אילת

בהמשך לתשובתך, לפני יומיים בדק אותי א.א.ג ואמר שזה נורמלי שיש עדיין כאבים ונתן לי כדורים בשם אלטרול ואמר לי שאם לא יעברו הכאבים לאחר חודש, רק אז ללכת לנורולוג. השאלה שלי היא כזו: במידה ויש התעוררות של התהליך כיצד ניתן לעצור את זה? ואיזה בדיקות אני צריכה לעבור?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים