יובש שריפה וזרמים בגוף

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

27/05/2016 | 12:33 | מאת: ח

שלום רב יש לי שאלה רציתי לשאול האם Small Fiber Neuropathy גורמת ליובש כרוני בעיניים עור וכו... ואם יש למשל נזק מסויים לעמוד השדרה האם זה יכול לגרום לנוירופתיה בכל הגוף .? וזה ישפיע על כל הגוף ולא רק ספציפית לעמוד השדרה ומה יכול לגרום ל Small Fiber Neuropathy

ל-ח שלום, כדאי שתבדק על ידי נוירולוג, שם יש לחפש תשובה לשאלותיך. לקריאה כללית -- עיין: http://www.ildcare.eu/Downloads/proefschriften/proefschriften_2005/Hoitsma_-_2005_-_Chapter_03.pdf בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים