המלצה לסוג טיפול הנדרש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

18/05/2016 | 10:39 | מאת: דנה

שלום, אשמח להמלצה על מומחים/מוסדות רפואיים. אבי בן 69 עם שינויים ואסקוטלריים במוח וסימפטומים למצוקה נפשית (דיכאון וחרדה). הגיע ארצה לצורך טיפול רפואי (תייר). המון תודה, דנה

18/05/2016 | 10:44 | מאת: דנה

חייב להיות מישהו שדובר רוסית. ברוסיה הוא טופל במכון נוירופסיגולוגי כלשהו, אך לא בטוח שקיבל טיפול טוב

18/05/2016 | 11:32 | מאת: דנה

מפגין את הסימפטומים הבאים: סובל משכחנות, שינויים התנהגותיים, קליטה איטית, אובדן כישורים טכניים ועוד. בנוסף מראה סימנים של מצוקה נפשית (חרדה ודיכאון, מתעצבן בקלות, איבד עניין בכל מה שעניין אותו קודם לכן). המון תודה, דנה

20/10/2017 | 01:12 | מאת: גונדולה

שלום.בבדיקת סי.טי ראש התגלו הסתיידויות.מה זה אומר.מה נדרש לעשות.מקבלת תרופה להורדת כולסטרול.קיימת פיברומיאלגיה.וגידול שפיר בערך בין שתי העיניים למעלה.השאלה נוטה יותר לבעיית ההיסתידויות.תודה.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים