שאלה בקשר לשיווי משקל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

18/05/2016 | 07:45 | מאת: מאור

יש לי שאלה..ביצעתי בדיקה עצמיתלשיווי משקל והתוצאות קצת מדאיגות אותי. אני בן 30 בריא בדרך כלל, מתאמן. ביצעתי בדיקת עמידה על רגל אחת בעיניים עצומות ואני מאבד שיווי משקל ומצליח בזה שניות בודדות. אני רוצה לציין שבעיניים פקוחות הכל בסדר וגם בעמידה על שני הרגליים בעיניים עצומות הכל בסדר. על מה זה יכול להעיד והאם עלי להיבדק? תודה רבה

למאור שלום, אלה שאלות לרופאיך.אין דרך לדעת מתוך התאור אם מדובר במצב שפיר או לו. גש לרופאיך. בברכה, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים