הרגשה משונה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

11/05/2016 | 21:49 | מאת: בתחן

שלום רב,כבר מעל לשנה שאני מרגישה מידי פעם הרגשה של ריחוף וכאילו הגוף שלי שט במיוחד במקומות עמוסים/מכולת וכו.. בנוסף מידי פעם מרגישה מין לחץ באזור האף ופעם בכמה זמן מופיעה לי אאורה בעיניים ללא כאבי ראש ההאורה יכולה להופיע אחת לכמה חודשים בתדירות לא קבועה. עשיתי בדיקות דם,עיניים ושדה ראיה שיצאו תקין.הרופאה בדקה אותי בדיקה נוירולגית וכן את הסינוסים ואמרה שלא מוצאת משהו.אני דואגת מאד שאולי זה משהו רציני ודי חוששת.. מה אתה ממליץ לי לעשות? תודה רבה..

לבתחן שלום, כדי להעריך את מצבך באופן מדויק -- כדאי לך התיעץ עם נוירולוג. הביאי איתך את תוצאות כל בדיקותייך. אם היו בדיקות דימות אז דיסק עם הדימות עצמה. אשמח לראותך במרפאתי. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים