התקפי מיגרנה הולכים ומחמירים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

05/05/2016 | 21:37 | מאת: רועי

ערב טוב. אני בן 39, בריא לחלוטין מעבר למיגרנות. סבלתי מהן מילדות אך ההתקפים היו נדירים. בחמש השנים האחרונות התכיפות הולכת ועולה. מטופל בשנתיים האחרונות ברילרט (40 מ"ג). בתחילה הטיפול עזר ועצר את ההתקפים, מנע את שלב ההקאות, אבל התכיפות של ההתקפים הלכה ועלתה. התוסף גם טיפול בפרולול (3 כפול 10 מ"ג ביום)שלא ממש שינה את המצב, יותר גורם לתשישות. בשבוע האחרון ההתקפים כמעט יומיים, כשההרגשה היא שהרילרט כבר לא עושה את העבודה, אולי אפילו מגביר את עוצמת ההתקף. רק זריקות שאני מקבל במרכז רפואי (פרמין+ולטרן) עוצרות את הכאב. מה ניתן לעשות? תודה מראש

לרועי שלום, יתכן שכאבי הראש שלך הפכו מחולפים לכרוניים, התרופות לטיפול בכאבים חולפים אבדו את יעילותם, ויהיה צורך בטיפול באשפוז כדי גרום לכאבי הראש להתפוגג. לחליפין -- פנה למרפאה שמומחיותה הטיפול בכאב. סביר שהדרך הראשונה תביא לפתרון מהיר יותר. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים