עיקצוץ בלשון מזה כעשרה ימים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

14/04/2016 | 09:15 | מאת: ארלה

אני בן 43 סובל מטיקים מגיל צעיר מאוד ניסיתי טיפול תרופתי אך מכיוון שלא היה שיפור קיבלתי קאנביס רפואי. מזה כעשרה ימים יש לי עיקצוץ בלשון בחלקה הפנימי ובצדדים. אבקש לדעת ממה זה נובע ומהו הטיפול הנדרש? תודה רבה

לארלה שלום רב, כדאי לך להתיעץ עם נוירולוג לגבי שאלתך הספציפית. לידיעתך שמוש בקנביס על צורותיו השונות (כולל סינתטיות) קשור בעליה נכרת בסכון לשבץ מוחי כולל בגילאים צעירים, לירידה קוגניטיבית אף היא בגיל מוקדם מן הרגיל, ולמהלך סוציו-אקונומי נמוך יותר משל מי שאינו צורך קנביס. יש להביא סכנות אלה בחשבון בעת קבלת החלטה להשתמש בקנביס לכל מטרה שהיא. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים