חבלת ראש טראומטית - 3 שאלות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

12/04/2016 | 04:07 | מאת: דני שוורצמן

קרוב משפחה שלי בן 37 נחבל בראש והוגדר במיון gcs 12 (שבוע וחצי אחרי ללא סיבוכים). יש לו בעיות זיכרון קלות, קשב וריכוז, חרדות, הפרעות שינה וכד' כמה זמן הוא צריך כדי לחזור לעצמו/להשתקם? ומה הטיפול המומלץ? כמה זמן הוא צריך להימנע מפעילות/חופשה מהעבודה (הוא עצמאי בתחום הבניין)? תודה מראש, דני

לדני שלום, כדאי שקרובך יפנה לתכנית הערכה ושקום מוקדם ככל האפשר. המתנה ש"הזמן יעשה את שלו" מסכנת אותו בהתקבעות במצבו. בברת בריאות, כרמל ערמון

13/04/2016 | 14:23 | מאת: דני שוורצמן

אני אמסור לו - תודה. כמה זמן נהוג במצב כזה להעדר מעבודה? כי הוא דואג לעסק שלו

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים