תרופה בשם סלוא דרלין

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

28/03/2016 | 14:18 | מאת: מיטל

אני סובלת זמן רב ממיגרנות, ושנים רבות כל הטיפולים שעשיתי לא עזרו כרגע אחרי סי טי תקין קיבלתי מהנירולוג את התרופה סלוא דרלין אני רוצה לדעת אם זו תרופה טובה ומוכרת ויותר מכך מודאגת מתופעות לוואי אם מוכרות כאלו תודה על תשובתך מיטל

למיטל שלום, התרופה ידועה ומוכרת. ניתן לקרוא אודות תופעות לוואי, כדי שאם תתפתחנה תדעי ליחס לתרופה. רוב מקבלי התרופה אינם נתקלים בתופעות לוואי. הבחירה בתרופה שיכולה לתת מירב התועל עם מיעוט הסכוי לתופעות לוואי היא המפתח לשפור במצבך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים