התדרדרות בראיה אחרי אופטיק נויריטיס

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

28/03/2016 | 13:33 | מאת: איילת

בס"ד שלום רב, לפני חצי שנה הייתי מאושפזת בגלל אופטיק נויריטיס בעין שמאל. לאחרונה אני מרגישה התדרדרות בראיה בעין ימין: אני רואה ישר טוב, אך כשאני מסתכלת בעין ימין לצד שמאל (אפילו בזוית די קטנה) או למטה, אני רואה מטושטש. יש לי בדיקת שדה ראיה עוד חודש וmr עוד חודשיים. אך אני קצת מודאגת. האם לדעתך יש צורך לפנות למיון? תודה רבה איילת

לאיילת שלום -- עלייך לפנות לחדר מיון עוד היום. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים