קפיצות שרירים המשך

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

19/03/2016 | 18:41 | מאת: נאוה

בהמשך לשאלתי - האם יתכן וביצעתי בדיקת emg "מוקדם מידי "?-כלומר עשיתי את הבדיקה כשבועיים לאחר התחלת קפיצות השרירים -האם יש מצב שהיה עלי לחכות יותר זמן כדי שאם קיימת בעיה היא תראה בבדיקת הemg ?

לנאוה שלום, בדיקת ה- EMG היא השלמה לבדיקה הקלינית, וצריך לפרש אתה בהקשר עם הבדיקה כולה. אם נותרו לך שאלות לאחר בקורך האחרון עם הנוירולוג -- כדאי לשאול אותו ישירות, או לבקש חוות דעת נוירולוגית נוספת, שתתבצע באופן בלתי אמצעי, ותכלול ראיון ובדיקה. אם תרצי -- אשמח לראותך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים