קפיצות שרירים ועייפות כרונית

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

16/03/2016 | 18:24 | מאת: עדן

שלום דר אני כשבועיים בערך סובל מעייפות כרונית שמקשה עליי לעבוד( אני בחור שהייתי יושן 5 שעות וזה היה מספיק לו לכל היום) וגם מקפיצות שרירים בכל הגוף במהלך כל היום מין טיקים כאלה בשרירים שרואים את העור זז חשוב לציין שזה בכל הגוף וגם בפנים בעיינים ובלחיים ולפעמיים בשפתיים חושב לציין שאני עבדתי לפניי כחודש ( עבודה של שבועיים) במפעל מזון בחדר שהיו בו כל מיני חומריי הדברה במיכלים שהיינו משתמשים בהם בסוף היום לפניי שהולכים הביתה ומכאן החשש שאולי עקב חשיפה לחומרים המדבירים נפגע משהו בגוף ובמערכת העצבים עברתי בדיקת נירולוג שהיית תקינה ולא נשלחתי לשום בדיקה נוספת אשמח לשמוח את דעתך בנושא תודה רבה

לעדן שלום, אם בדיקת נוירולוג לא ספקה מענה לשאלתך, כל שאני יכול להציע היא בדיקה על ידי נוירולוג נוסף. אשמח לעזור לך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים