מיקרופרין 100 מ"ג לדילול דם. האם ניתן להפסיק לקחת

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

10/03/2016 | 12:40 | מאת: י.

ד"ר שלום אני בת 34 ללא גורמי סיכון לא מעשנת.אושפזתי עם חשש לאירוע מוחי קל/חולף .היתה תחושת נימול בפלג גוף שמאל (יד,רגל ולחי) אם אר איי מוח תקין.לכן כבר לא בטוחים שהיה מדובר באירוע. אקו לב והולטר לב תקינים. בשחרור נתבקשתי לקחת אספרין עד סיום בירור.האם אפשר להפסיק לקחת את התרופה ואם כן האם להפסיק בהדרגה? (סה"כ אני לוקחת במשך חודשיים ומפחדת שאם אפסיק יקרה משהו). עצתך

לי' שלום, אני שמח לשמוע שבדיקותיך תקינות. החלטה על הפסקת המיקרופירין או המשך נטילתו צריכה להתקבל על ידי צוות הרופאים שהמליץ לקחת את התרופה (תוכלי להתקשר למחלקה ולבקש לשוחח עם אחד הרופאים), או על ידי הרופא המטפל שלך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים