כאבי ראש כבר למעלה מחודש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

08/03/2016 | 10:22 | מאת: אתי

שלום, בת 41 בחודש האחרון הופיעו כאבי ראש שהעירו אותי מהשינה ..בבדיקת נוירולוג בקהילה לא מצא משהו וטען שהבדיקה תקינה..נתן טיפות לטיפול על פי צורך שהקלו למספר ימים ובשבוע האחרון התחדשו הכאבים מעין כאב לוחץ מעל האוזניים משני צידי הראש..בשילוב עם כאבים בצוואר מקדימה.... יש לציין שכאב זה חדש לי..לפני שנה היו מספר אירועים של כאב ראש בצד ימין כולל עין ימין ובצעתי mri שיצא תקין האם בדיקה שמבצע נוירולוג ולדבריו תקינה לחלוטין יכולה לשלול בוודאות גידול מוחי והאם כדאי לחזור על mri או סיטי כי הכאבים כרגע בעלי אופי שונה..והאם סיטי מספק את אותה אינפורמציה או עדיף mri והאם כולל גם את הצוואר תודה מראש

לאתי שלום, אם הטיפול לא הביא לתוצאה הרצויה -- שובי ופני לרופאך המטפל ולנוירולוג להערכה מחודשת של האבחנה והטיפול. באם הכאב ממשיך להתגבר פני לחדר המיון הקרוב למקום מגוריך להערכה דחופה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים