הרחבת עישון בעין אחת

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

03/03/2016 | 03:47 | מאת: עידו

שלום אני קיבלתי סטרואים במניון גבוה לפני כשנה בערך אך הטיפול הופסק תוך עשרה ימים עקב עליה רצינית בלחץ תוך עיני בעין ימין ל38 כיום אני מקבל 7 מיליגרם עקב מחלה. בחצי שנה האחרונה האישון הימנית שלי התרחבה כתוצאה מכך אני לא רואה טוב בעין ימין לפעמים רואה ערפל ו לפעמים העין גם כואבת רציתי לדעת מהמעלי לעשות במצב כזה? סימנים של מה יש לי? (אני עדין שם טיפות כל יום פעמיים ביום להורדת לחץ) חשוב לציין שבחושך אני לא רואה בעין הזאת כמעט כלום

לעידו שלום -- אם ראייתך מדרדת פנה בדחיפות מידית לרופא העיניים שמפל בך, ואם אינו בנמצא לחדר המיון הקרוב. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים