סחרחורת כשבוע

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

28/02/2016 | 20:18 | מאת: ליאור29

היי , אני בן 30 לאחרונה טיילתי בארהב , לקראת סוף הטיול קיבלתי סחרחורת שליוותה אותי כמה ימים עד החזרה לישראל , עברה ליומיים וכעת חזרה , מדובר בסחרחורת קלה אך תמידית שלא עוזבת ומאוד מציקה . לפני כמה חודשים עשיתי mri מח ,גב, ועמוד שדרה צווארי בעקבות תלונות על נימולים אך כל הבדיקות יצאו תקינות ונבדקו על ידי מומחים לטרשת . מלבד זה אין שום תסמין אחר אך הסחרחורת מציקה מאוד . האם יכול להיות כי מדובר בהתייבשות או תשישות ? מאז חזרתי הספקתי לנח . תודה מראש על התשובה

לליאור שלום, אני שמח שבדיקות דימות שעברת נמצאו תקינות. רוב הסחרחורות אינן נובעות מטרשת. כדי לרדת לפשר הסחרחורת שלך -- תצטרך להבדק על ידי נוירולוג. כדאי שתגיע עם דיסק ועליו ממצאי ה- MRI שעברת. אשמח לעזור לך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים