חולשה בגוף ושרירים רועדים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

25/02/2016 | 15:40 | מאת: דני

בן 22 מזה 5 יום מרגיש חולשה בגוף ולא מסוגל לעבוד בנוסף בזמן שאני לא בתזוזה כלומר יושב ליד המחשב או שוכב במיטה יש לי קפיצות שרירים ביידים וברגליים ללא הפסקה במהלך כל היום אני מאוד מודאג שזה התחלה של מחלת הALS או פרקינסון אשמח לשמוע את דעתך בנושא תודה דר כרמל

לדני שלום, עקב התפתחות התסמינים בחמשת הימים האחרונים -- כדאי שתפנה בדחיפות לחדר המיון הקרוב לבדיקת נוירולוג. בנוסף למחלות שציינת שהטיפול בהן קשה (ועל פי רוב מתפתחות לאט) יש לחשוב על מחלות אחרות, שמתפתחות מהר, ואשר מחייבות טיפול מידי. אנא עדכן מה נמצא. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים