כאבי ראש, תחושת כבדות ולחץ בראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

17/02/2016 | 12:06 | מאת: איילה

שלום. אני לוקחת ציפרלקס מזה 3 שבועות. בשבוע הראשון לקחתי חצי כדור, ולאחר כשבוע העליתי את המינון לכדור שלם. לאחר כיומיים שלושה, התחילו לי כאבי ראש שמלווים אותי עד היום, במשך כל היום, לחץ נוראי בראש ותחושה של כבדות, סחרחורות ובחילות. לעיתים גם לחץ ותחושת שריפה בצד שמאל בראש מאחורי האוזן ולכיוון הצוואר. בנוסף, לפני כ-3 שבועות, התחילה לי תופעה של כמו הירדמות של רגל שמאל (ולעיתים יד שמאל), עם זרמים והרגשה של שריפה וחום ואפילו התעוררתי בלילה בגלל זה. בכל יום שעובר, זה קורה לי יותר פעמים במהלך היום. לפני כיומיים זה קרה לי שוב בלילה אבל כשניסיתי להזיז את הרגע הרגשתי כאילו נקרע לי משהו ברגל ולאחר שתחושת השריפה עברה גם זה עבר. בנוסף, מדי פעם אני מרגישה חולשה ביד בצד שמאל. עשיתי CT לפני חודשיים והוא נמצא תקין. האם אלו תופעות מוכרות של הציפרלקס או שכדי להתייעץ עם נירולוג? אני ממש חוששת.

לאיילה שלום, חלק מן התופעות ניתן ליחס לציפרלקס, אך לא כולן. רצוי שתפני בהקדם למי שרשם את התרופה או לנוירולוג כדי שיוכל להעריך את מצבך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים