כאבים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

16/02/2016 | 18:11 | מאת: יונתן

שלום דר אני סובל כבר 4 שנים מכאבים חזקים בגוף נימולים חשמל בגוף הרגשה שהגוף שלי בוער בתחילת הדרך שזה התחיל אחרי תקופה של כאבים וחוסר חשק התחלתי ליסבול מחרדות מחשבות רעות הזיות קיבלתי מעל 12 כדורים נגד חרדות נגד הזיות וכלום לא עזר לי אפילו לשניה היום אני לא מוכן לקחת שום כדור שקשור לפסיכיאטריה הלכתי לנוירולוג הוא לא בודק אותי הוא סתם שאל כמה שאלות וזהו אני כבר לא יכול ליסבול ככה אני מיואש מיזה ולשאלתי האם בעיות נויורולגיות כן יכולות לגרום לבעיות פסיכיאטריות כתוצאה מפגיעה במערכת העצבים?

16/02/2016 | 18:14 | מאת: יונתן

וזה רק חלק מהתופעות שיש לי פשוט סבל נוראי

ליונתן שלום, המלצתי שתשוב ותפנה לרופאיך בהקדם. אין אפשרות לעסוק באבחון פרטני במסגרת זאת. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים