שאלה בהמשך לשאלה הראשונה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

13/02/2016 | 11:01 | מאת: מייס

האם זה קשור לכאב הראש שעברתי לפני חודש ,המלווה בטשטוש ראייה נימול בחלק גופי הימני , האם יש קשר בין מה שהודגם בבדיקה בה נכתב מודגמת אנגומיה ורידית פריאטלית בדיפוזיה . האם יש מקום להתערבות ניתוחית ? תודה .

למייס שלום רב, יעוץ רפואי פרטני מחייב פגישה פנים אל פנים, שמיעת הדברים מפיך, בדיקה, והסתכלות ישירה בדימות. אנא פני למי ששלח אותך לבדיקה. לחליפין, או בנוסף, אשמח לראותך במרפאתי, טל 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים