תוקף מקוצר באישור לרביף

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

10/11/2012 | 22:49 | מאת: אנני

שלום לכולם, אני מטופלת כבר כמה שנים ברביף, דרך מכבי. התרופה דורשת אישור ובמקור קיבלתי לכמה שנים - הסתיים לפני שנה. האישור שקיבלתי לפני שנה היה ל- 12 חודשים - הסתיים עכשיו. עכשיו האריכו לי שוב, אבל הפעם רק ל- 10 חודשים! כמובן שמאוד לא נוח לפנות בבקשת הארכה כל כמה חודשים - אבל מה שיותר מדאיג זה שאולי הם לא יירצו לאשר הארכות נוספות! האם זו תופעה כללית או שרק אצלי? האם ידוע אם יש כוונה לבטל או להחליף את התרופה, ולכן מקצצים את תוקף האישורים? או אולי חושבים לא להאריך לי ספציפית ולכן קיצרו? השורה התחתונה - יש סיבה לדאוג? תודה!

15/11/2012 | 09:06 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום, אני לא יכול לענות לשאלות. כדאי לפנות לנוירולוג שלך, אני מניח שזה רופא מרפאת טרשת בבית חולים ובנוסף זאת שאלה למערכת אדמיניסטרטיבית של קופת חולים.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים