כאב מתמשך

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

07/11/2012 | 18:59 | מאת: תהל

שלום ד"ר סובלת כבר 3 חודשים מגרד כאב עקצוץ באזור האגן (פי טבעת ופות) כולל ירך שמאל מאחורה רופא משפחה נתן לי סימבלטה בעקבות תשובה של אחת הבדיקות שאומרת VARICELLA ZOSTER IgG - Positiv הייתי כבר אצל כל הרופאים מרחתי את כל המשחות וסובלת מאוד האם יש מצב שמדובר בהרפס זוסטר ? שלבקת חוגרת? האם הטיפול שקיבלתי יעיל ? אשמח לקבל את הצעתך

15/11/2012 | 08:58 | מאת: דר' בוריס שיכמן

נוגדנים כנגד VARICELLA ZOSTER קיימת לרוב האנשים המבוגרים. השאלה האם הייתה פריחה ומה האבחנה של רופא עור?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים